Ma puteti intreba orice despre metin2 si ma puteti contacta pe idd de mes remus_andr3i
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb

Ghid Metin2 – Main Start Quest Lv 1 la un server privat de metin2

Archived; click post to view.
Excerpt: M-am gandit sa continui seria de ghiduri metin2 la servere private, si am ales Main Start Quest. Sper sa va fie de folos. Pentru inceput trebuie sa descarcati FileZilla. Logati-va in FileZilla… in caz de nu merge, intrati in Edit – Settings. La Time out stergeti 20 si puneti 100. Cautati “/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest/object/notarget/letter”. Dati dublu click pe “main_quest_lv1.gotoinformation” iar apoi copiati codul de mai jos. say_title ( “Bine ati venit!” ) say ( “Bine ai venit pe (nume server)” ) say ( “Paseste intr-o lume fantastica cu orase pitoresti si peisaje impresionante.” ) say ( “Te asteapta lupte primejdioase!” ) say ( “Devino maestru in artele martiale si protejeaza-ti tara de…
 

Titlul paginii web

 
 

Ninja

Introducere:

Ninja arc este un caracter puternic care isi poate dobora adversarul de la distanta.Cu skillurile lui puternice,este unul dintre cele mai bune caractere.Skillurile de la arc sunt facute pentru lupta PvP.
Skiluri:

Ninja arc are urmatoarele skiluri:sageata otravita,father walk,sageata de foc ,sageti repetate,dus de sageti. Mai multe detalii:
Arrow shower Caracter Metin2 Ninja Arc/Archer Caracteristici:trage mai multe sageti in diferite tinte.

Avantaje:consuma putin pm, paguba medie, ataca mai multe tinte si timp scurt de incarcare.

Dezavantaje:poate rata tinta.
Fire arrow Caracter Metin2 Ninja Arc/Archer Caracteristici:sageata puternica.

Avantaje:nu rateaza tinta,are timp scurt de incarcare.

Dezavantaje:inca nu am gasit.
Poison arrow Caracter Metin2 Ninja Arc/Archer Caracteristici: sageata cu otrava.

Avantaje:poate prinde otravita.

Dezavantaje:nu am gasit.
Repetitive shot Caracter Metin2 Ninja Arc/Archer Caracteristici:trage mai multe sageti in adversar.

Avantaje:nu rateaza tinta.

Dezavantaje: o sageata are atacul destul de mic.
Feather walk Caracter Metin2 Ninja Arc/Archer Caracteristici:mareste viteza de mers.

Avantaje:mareste viteza de mers.

Dezavantaje:durata relativ mica .
Cum sa construim un ninja arc perfect?

Ei bine acest caracter este destul de bun deoarece poate ataca adversarul de la distanta.Un ninja arc trebuie sa fie la fel ca un ninja lame.Un ninja arc ar trebui sa urce DEX-2 si VIT-1 pana cand DEX ajunge la 50, apoi ridicati VIT pana la 40, pentru a avea aprare. Iar apoi STR-1 si DEX-2 pana ce ajung la 90. Urmatorul e VIT si ultimul INT.

Primul master ar trebui sa fie la Sageata de Foc, deoarece are un atac foarte puternic. Al II-lea master trebuie sa fie Sageata Otravita deoarece are sansa de otravita. Urmatoarele master sunt la alegerea voastra eu insa va recomand sa lasati Feather walku-ul pentru ultimul master.
In duel

In duel el trebuie intai sa-si faca father walk-ul,apoi da sageata de foc urmata de sageata otravita, si apoi unul din celelalte skilluri.Este foarte bun in duel deoarece poate ataca de la distanta.

Acesta este un caracter Ninja – Arc/Archer.Sper ca va fost folositor
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one